EURO 2012
Esports Futbol 09/06/2012

Un gol de Mario Gómez dóna els primers tres punts a Alemanya contra Portugal (1-0)

El davanter del Bayern de Munic ha aconseguit marcar al minut 72 de partit i ha assegurat el primer triomf per a la selecció alemanya davant de Portugal

Schwensteiger rep una falta de Coentrao

BarcelonaMario Gómez ha sigut el protagonista del partit entre Alemanya i Portugal després d'anotar el gol de la victòria de la selecció que entrena Joachim Löw, que se situa líder del Grup B juntament amb Dinamarca.

La magnífica rematada de cap de Gómez al minut 72 ha suposat l'únic gol d'un partit que ha dominat Alemanya durant gran part del temps de joc. Portugal, però, també ha avisat diverses vegades Neuer, que ha patit més d'un llançament enverinat de Cristiano Ronaldo.

A falta de tres minuts per acabar el partit, el portuguès Varela ha pogut empatar el matx, però no ha sabut superar el porter alemany en una jugada franca de gol després de rebre una passada de Ronaldo al segon pal.