MUNDIAL DE FRANÇA
Esports Futbol 22/06/2019

Alemanya no deixa lloc a la sorpresa contra Nigèria (3-0)

Les alemanyes han superat amb solvència les nigerianes i ja són als quarts de final

A.n.

BarcelonaLa selecció d’Alemanya, sempre candidata al títol, ha encetat els partits de vuitens de final del Mundial de França. El combinat alemany s’enfrontava a Nigèria, que s’havia classificat com una de les millors terceres, i no ha deixat lloc a la sorpresa amb una victòria solvent contra les nigerianes (3-0). La selecció germana segueix sense encaixar cap gol en la cita mundialista.

Alemanya ha donat el primer cop de puny damunt la taula als primers vint minuts de joc, quan Alexandra Popp ha rematat amb el cap una pilota al fons de la xarxa després d’un servei de córner de Lina Magull. Poc més de cinc minuts després, Sara Däbritz va ha fet segon des del punt de penal.

El marcador no es mouria més fins a les acaballes del partit. Nigèria, amb la blaugrana Asisat Oshoala a la banqueta per molèsties, ha millorat a la segona part, però Lea Schüller ha esborrat qualsevol esperança nigeriana amb el tercer i definitiu gol a vuit minuts per al final.