LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 21/11/2012

Arbeloa: "L'àrbitre ens ha xiulat en contra durant tot el partit"

El defensa del Madrid assegura que no ha tocat el Kun Agüero en l'acció en què l'àrbitre ha xiulat penal i el City ha aconseguit empatar el partit

Efe
1 min
Arbeloa ha estat expulsat durant el Manchester City-Reial Madrid

MadridÁlvaro Arbeloa, defensa del Reial Madrid, s'ha mostrat crític amb l'actuació del col·legiat italià Gianluca Rocchi, que li ha assenyalar penal en una caiguda en què ha assegurat que no ha tocat el Kun Agüero i l'ha expulsat, i ha dit que l'àrbitre els ha xiulat "en contra durant tot el partit".

"És normal l'enuig quan et xiulen un penal que no ha estat, una expulsió i ens empaten. Per això és normal que no marxi molt content", ha assegurat el defensa a Canal +. "No m'ha dit res l'àrbitre. Hi ha dies que t'afavoreixen, altres com avui et perjudiquen durant tot el partit. Cal acceptar-ho", ha afegit.

Arbeloa, protagonista principal de l'acció de la polèmica que ha propiciat l'empat final, ha explicat la seva versió de la jugada. "He caigut i m'imagino que quan el Kun ha vist que queia s'ha deixat caure. L'àrbitre ha xiulat penal i me'n vaig fastiguejat per aquesta acció".

El defensa madridista ha acceptat que l'equip madrileny ha baixat el ritme a la segona part. "Ells a la segona part han estat millor. Tenien molta sortida per la banda dreta perquè no volem que Cristiano treballi tant. Trobaven superioritat numèrica. Cristiano estava alliberat com sempre. Treballem perquè no es desgasti i estigui fresc per atacar. S'han aprofitat d'això", ha comentat.

stats