Futbol
Esports Futbol 30/08/2012

Andrés Iniesta, escollit el millor jugador de la UEFA de la temporada 2011-12

El jugador manxec, que va ser el millor jugador de l'Eurocopa, ha quedat per davant de Leo Messi i Cristiano Ronaldo per un estretíssim marge de vots: 19 per a Iniesta, 17 per a Messi i 17 per a Cristiano Ronaldo

A.s.
1 min
Iniesta. Supercopa al Bernabeu/ AFP PHOTO/ DANI POZO

BarcelonaAndrés Iniesta és el millor jugador de la UEFA de la temporada 2011-12. Un total de 53 periodistes presents a Mònaco han votat en directe, i han decidit que el jugador manxec del Barça sigui el millor jugador de la temporada passada. De fet, Iniesta ja va ser escollit com el millor futbolista de l'última Eurocopa, en què la selecció espanyola va repetir títol.

Iniesta ha quedat per davant de Leo Messi i Cristiano Ronaldo per només dos vots de diferència: 19 per a Iniesta, 17 per a Messi i 17 per a Cristiano Ronaldo.

"Voldria compartir el premi amb el Leo, amb els companys de l'equip i de la selecció. Sense ells, un premi individual no té sentit", ha dit Iniesta en el moment de rebre el premi de mans del president de la UEFA, Michel Platini.

Aquest premi es va entregar per primer cop l'any passat, i el guanyador va ser Leo Messi. Així, les dues primeres edicions del premi al millor jugador de la UEFA han sigut per a dos jugadors del Barça.

stats