FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 09/08/2011

Els aldarulls de Londres obliguen a suspendre l'amistós Anglaterra-Holanda

Els disturbis que es viuen aquests dies a la capital anglesa han obligat els directius de la Federació Anglesa de Futbol a suspendre tots els partits que es juguen aquests dies a Londres

Redacció
1 min
La policia de Londres s'ha reforçat amb 1.700 efectius / REUTERS

BarcelonaEl partit internacional amistós entre Anglaterra i Holanda, que estava previst per demà dimecres a Wembley, s'ha suspès definitivament a causa dels disturbis. La suspensió se suma a la de tres partits de primera ronda de la Copa de la Lliga: els Charlton Athletic-Reading, West Ham United-Alderchot Town i Crystal Palace-Crawley Town. Tots tres s'havien de jugar a Londres.

Els aldarulls van començar als barris del nord de la ciutat, concretament a Tottenham, i fins i tot l'estadi de White Hart Lane, feu del Tottenham Hotspur, es va veure afectat. Un grup de joves va destrossar i saquejar el punt de venda d'entrades del club, que ha demanat als aficionats que comprin les entrades pel proper partit per telèfon o per internet. Aquest proper cap de setmana es posa en marxa la Premier League i el Totteham juga a casa dissabte davant de l'Everton, partit que de moment no s'ha suspès. El Tottenham també ha suspès les visites guiades al seu estadi, que es troba a mig quilòmetre de la zona on van començar els aldarulls, que ja s'han estès a altres punts de la ciutat.

stats