Futbol
Esports Futbol 13/12/2012

Aquesta és la pitjor temporada de Mourinho, al Reial Madrid i com a entrenador

Amb la derrota a Vigo, el portuguès ja ha perdut sis partits des de l'agost, tants com en tota la seva primera temporada al Bernabéu, i un més que l'any passat

Ara
1 min
José Mourinho, dimecres a Balaídos

BarcelonaJosé Mourinho està vivint un calvari. Amb la derrota d'aquest dimecres al camp del Celta de Vigo, el seu Madrid ja ha perdut sis partits des de l'inici de temporada a l'agost: amb el Barça a la Supercopa, amb el Betis, el Sevilla i el Getafe a la Lliga, amb el Borussia Dortmund a la Champions, i a la Copa amb el Celta.

Aquesta és una xifra inèdita amb els equips de Mourinho. De fet, des que és al Madrid, el primer any només va perdre sis partits en tota la temporada i en totes les competicions. I l'any passat, només cinc.

A més, en tota la carrera de Mourinho com a entrenador de futbol, mai havia perdut sis partits en totes les competicions disputades en els cinc primers mesos de temporada, és a dir, abans de final d'any. Ni amb l'Uniao de Leiria, ni el Porto, ni el Chelsea, ni l'Inter de Milà, segons dades de Misterchip. De fet, el rècord de derrotes en una única temporada, en totes les competicions, del tècnic portuguès és de nou. Va ser la 2001/02, en què Mourinho va començar a l'Uniao de Leiria, i al gener va agafar el Porto. Sumant els partits dels dos equips de setembre a juny, no en va perdre més de nou.

stats