Futbol
Esports Futbol 04/09/2012

Arbeloa: "Potser Cristiano necessita més afecte de part de tothom, i això és el que hem de donar-li"

El defensa del Reial Madrid ha 'regalat' a Cristiano Ronaldo totes les bones paraules que reclama l'estrella portuguesa: "No té els problemes de la majoria dels espanyols, però és perfectament raonable que estigui trist"

Ara
1 min
Alex Song ha debutat amb el Barça al Santiago Bernabéu contra el Reial Madrid

BarcelonaEl jugador del Reial Madrid Álvaro Arbeloa ha parlat aquest dimarts sobre el cas Cristiano Ronaldo: "Potser necessita més afecte de part de tothom, i això és el que hem de donar-li", ha dit en arribar a Las Rozas, on s'ha concentrat amb la selecció espanyola.

El lateral del Reial Madrid s'ha mostrat comprensiu amb el seu company, i ha afirmat que miraran fer tot el possible per ajudar-lo: "Tothom té dret a estar trist, és una persona com qualsevol altra. No té els problemes de la majoria dels espanyols, però és perfectament raonable que estigui trist".

"Com que és Cristiano qui ho diu, té més repercussió. No l'he vist més trist, per això ens ha sorprès a tots. No cal donar-li tanta importància, jo no l'he sentit dir que vol més diners o més anys de contracte", ha explicat.

"Espero que a l'afició no li sentin malament les seves paraules, que han tingut massa repercussió. Els mitjans tenen molt poder. La gent, pel que sent, veu o llegeix, és influenciable. Ell és conscient que està en el millor equip, tant de bo es quedi fins que es retiri. És el que l'afició vol, és un ídol excepcional. L'ajudarem".

Finalment, ha negat que Cristiano només pensi en els premis individuals. "Cristiano sempre vol guanyar qualsevol premi. Aquesta ambició l'ha portat a ser el més gran, però el més important per a ell és el Reial Madrid. No crec que guanyar la Pilota d'Or sigui la primera preocupació de la seva vida", ha dit. "Som una família, l'hem d'ajudar. No crec que els diners siguin el problema", ha conclòs.

stats