FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 06/09/2015

Arda Turan es torna a sentir futbolista i protagonista

El jugador turc disputa 56 minuts amb la seva selecció, dóna una assistència i marca un gol a Holanda

A.l.
La selecció de Turquia / AFP

BarcelonaEl blaugrana Arda Turan ha jugat 56 minuts en el partit que Turquia ha guanyat a Holanda (3-0), vàlid per a la fase prèvia de l'Eurocopa de França del 2016. Sense poder estrenar-se amb el Barça per la sanció de la FIFA pel cas Masia, el migcampista ha tornat a jugar tres mesos més tard un partit oficial. Fatih Terim li ha donat la batuta de Turquia a Turan, que ha assistit Oguzhan Ozyakup en el primer gol, i ha marcat el segon als 26 minuts de joc. L'exmatalasser ha robat la pilota a tres quarts de camp, li ha guanyat la partida a un poc contundent Daley Blind i ha batut pel pal curt el porter holandès Jasper Cillessen. El porter de l'Ajax s'ha empassat el xut del blaugrana, que ha suposat un avantatge clar pels turcs. Georginio Wijnaldum ha tingut el gol holandès, però ha errat en el cop de cap quan estava sol davant Volkan Babacan. Burak Yilmaz ha marcat l'últim gol al minut 86, rematant a l'escaire una jugada per banda esquerra.

Tot i la victòria a Konya, Turquia queda lluny dels dos primers de grup, la República Txeca i Islàndia.