Copa Amèrica
Esports Futbol 16/07/2011

Argentina i Uruguai busquen un lloc a les semifinals

El blaugrana Leo Messi liderarà la selecció argentina, que jugarà amb el mateix onze de l'últim partit. I Uruguai només canviarà el sancionat Coates, i tornarà a jugar Martín Cáceres al lateral

Redacció
1 min
Di María, Kun Agüero i Messi celebrant un gol de l'Argentina contra Costa Rica a la Copa Amèrica.

BarcelonaArgentina i Uruguai busquen aquest dissabte un lloc a les semifinals de la Copa Amèrica (la matinada de dissabte a diumenge, a les 0.15, hora catalana). Dues seleccions que estan entre les favorites per aixecar el títol final -juntament amb Brasil-.

De l'argentí Leo Messi, considerat el millor jugador del món i guanyador de la Pilota d'Or els dos últims anys; a l'uruguaià Diego Forlán, golejador i líder de la seva selecció, amb qui ha batut el rècord de partits disputats; passant pel 'Kun' Agüero, Ángel Di María, Carlos Tévez o Luis Suárez, entre molts d'altres.

No es preveuen canvis significatius en cap dels dos equips. Argentina jugarà amb el mateix onze que li va permetre golejar contra Costa Rica (3-0) i assegurar-se el passi a la següent ronda. I si bé el seleccionador d'Uruguai no ha volgut donar pistes, també es preveu que mantingui el mateix equip titular que va derrotar Mèxic (1-0), amb l'excepció del sancionat Sebastián Coates, que serà substituït per Mauricio Victorino i l'entrada de Martín Cáceres al lateral, després de complir amb un partit de suspensió per targetes.

L'altre partit de quarts de final d'aquest dissabte enfrontarà les seleccions de Colòmbia i el Perú (21.00, hora catalana). Un duel on els colombians parteixen com a favorits. El guanyador d'aquest partit jugarà les semifinals contra el vencedor d'Uruguai-Argentina.

stats