Futbol Femení
Esports Futbol 21/05/2013

Arrenca la Copa Catalunya de futbol femení amb els quatre 'grans' a l'espera fins al 16 de juny

La Federació Catalana de Futbol ha fet públics els emparellaments de les primeres eliminatòries. El Barça, el Llevant Les Planes, l'Espanyol i el Sant Gabriel no entren en competició fins els quarts de final

Natalia Arroyo
2 min
El Barça femení, campió de la Copa Catalunya

BarcelonaLa Copa Catalunya de futbol femení ja coneix les primeres eliminatòries, que començaran a disputar-se aquest cap de setmana. La Federació Catalana de Futbol ha fet públics aquest dimarts els primers emparellaments, que s'estalviaran els quatre grans que juguen a l'elit. I és que el Barça, vigent campió, el Llevant Les Planes, l'Espanyol i el Sant Gabriel no entraran en competició fins els quarts de final, el 15 o 16 de juny.

La primera eliminatòria tindrà els següents partits: Santfeliuenc-Sabadell, Sant Quirze Besora-Igualada, Europa-Sant Andreu, i es jugaran entre el 25 i el 26 de maig.

La segona eliminatòria es jugarà l'1 i el 2 de juny i la conformen aquests partits: Pallejà-Cerdanyola, Cabanes contra el guanyador del Santfeliuenc-Sabadell, Penya Blanc-i-Blava La Roca-Atlètic Prat, Llerona contra el vencedor del Sant Quirze Besora-Igualada, Pardinyes-Nàstic de Tarragona, Bellavista Milan contra qui guanyi de l'Europa-Sant Andreu, Santpedor-Escuela Bonaire i Les Garrigues-Guineueta.

La tercera eliminatòria enfrontarà els guanyadors dels partits, seguint l'ordre indicat. Es jugaran el 8 i 9 de juny.

A partir dels quarts de final, que es jugaran el 15 o 16 de juny, entraran en competició els quatre 'grans'. El Barça, vigent campió i que ocupa la part de dalt del quadre, s'enfrontarà al guanyador de l'eliminatòria entre el Pallejà-Cerdanyola i Cabanes contra el guanyador del Santfeliuenc-Sabadell. El Llevant Les Planes jugarà contra qui guanyi del Penya Blanc-i-Blava La Roca-Atlètic Prat i el Llerona contra el vencedor del Sant Quirze Besora-Igualada. L'Espanyol se les veurà amb qui passi entre el Pardinyes-Nàstic de Tarragona i el Bellavista Milan contra el guanyador de l'Europa-Sant Andreu. Per últim, el Sant Gabriel, a la part baixa del quadre, jugarà contra el vencedor de l'eliminatòria entre Santpedor-Escuela Bonaire i Les Garrigues-Guineueta.

Les semifinals i la final encara no tenen data fixada.

stats