LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 16/08/2011

L'Arsenal pateix de valent davant l'Udinese en el primer partit sense Cesc

L'Arsenal i l'Olympique de Lió han colpejat primer en els partits d'anada de la fase prèvia de la Lliga de Campions.

Toni Padilla
Walcott i Pasquale, durant l'Arsenal-Udinese

BarcelonaEls anglesos han derrotat 1-0 a l'Udinese al partit entre els equips on fins fa poc jugàven Cesc i Alexis. Un gol de Walcott ha obert el camí dels londinencs als 4 minuts de joc, però després els homes d'Arséne Wenger han patit pel joc ofensiu i ordenat dels italians, que han topat amb el pal i les bones aturades de Wojciech Szczesny. Els gunners, sense Cesc però també sense jugadors claus com Wilshere i Van Persie (absents per lesió i sanció), no han controlat el partit tot i les bones intencions de Gervinho en atac, i han vist com Armero i De Natale els feien tremolar en defensa. El bon joc dels homes de Francesco Guidolin però, s'ha quedat sense recompensa, amb el resultat final d'1 a 0.

També avui l'Olympique de Lió ha derrotat el Rubin Kazan rus per 3 a 1 a Gerland. Els russos han marcat primer gràcies a un gol de Dyadyun als tres minuts, però els francesos han donat la volta al marcador gràcies a Gomis, Jimmy Briand i un gol en pròpia porta de l'equip de Gurban Berdiyev.

El Benfica de la seva part, ha empatat 2-2 al camp del Twente amb un nou gol de Nolito, qui ha marcat en els quatre partits oficials jugats amb els portuguesos. Els partits de tornada es juguen la propera tornada.