Futbol Internacional
Esports Futbol 15/09/2012

L'Arsenal i el United golegen a casa i el Chelsea i el City no passen de l'empat fora

Els 'gunners' han guanyat 6-1 al Southampton i els 'red devils' 4-0 al Wigan, mentre que els 'blue' s'encallen amb el QPR (0-0) i el 'citizens' han salvat un punt contra l'Stoke (1-1)

Paul Scholes celebra el seu gol contra el Wigan Athletic

BarcelonaJornada de contrastos a la Premier League. L'Arsenal i el Manchester United han fet gala de la seva superioritat per golejar els seus rivals a casa. Els 'gunners' han escombrat el Southampton, a qui han derrotat per un contundent 6-1. Podolski, Gervinho en dues ocasions i Walcott, han fet els gols, a més de provocar dos gols en pròpia porteria del seu rival. Fox ha fet el gol de l'honor per al Southampton. Els 'red devils', d'altra banda, han guanyat 4-0 al Wigan de Robert Martínez, després d'una segona meitat letal dels de Ferguson. Scholes ha desfet l'empat a zero al minut 51 i, a partir d'allà, ha començat el festival dels de Manchester, que han ampliat l'avantatge a través de Chicharito, Buttner i Powell.

En canvi, el Chelsea i el Manchester City no han pogut passar de l'empat en les seves visites al camp del Queen's Park Rangers i l'Stoke respectivament. Els londinencs s'han quedat sense marcar (0-0) contra el QPR, mentre que els de Mancini han salvat un punt després de començar perdent. Crouch ha avançat els locals, però García ha pogut fer l'1-1 a deu minuts del descans.