Esports Futbol 19/03/2016

El Leicester s'imposa al Crystal Palace i segueix somiant (0-1)

Ferran Rigat
Mahrez i Vardy celebren el gol de l'algerià assistit per l'anglès

BarcelonaEl Leicester segueix camí del títol de campió de la Premier gràcies a la victòria al camp del Crystal Palace (0-1). Els homes de Claudio Ranieri s'han endut tres punts de Selhurst Park i amb set jornades per acabar la Premier lideren la classificació amb 66 punts, 8 per sobre del Tottenham i 11 de l'Arsenal, que tenen un partit menys. El Tottenham rep el Bournemouth aquest diumenge.

El Leicester ha hagut de suar per guanyar els homes d'Alan Pardew. Al minut 34, la connexió Vardy-Mahrez ha donat fruits un cop més aquesta temporada. El davanter anglès ha assistit davant de dos defenses perquè l'algerià afusellés amb la cama esquerra. A partir del gol, els locals han intentat marcar l'empat, però la defensa del Leicester ha estat intractable. L'ocasió més clara per als locals ha arribat al temps d'afegit, quan el central Damien Delaney ha enviat la pilota al travesser.

Els 'gunners' segueixen en la lluita

L'Arsenal ha vençut l'Everton de Robert Martínez amb dos gols marcats abans d'arribar a la mitja part (0-2). Els 'gunners' s'han imposat davant d'uns 'toffees' que no han fet sensació de perill en cap moment. Després de les eliminacions a la Copa anglesa i a la Champions, els londinencs segueixen lluitant per intentar atrapar el Leicester.

Els jugadors de l'Arsenal fan pinya per celebrar el gol de Danny Wellbeck

Ben aviat s'ha vist el primer gol a Goodison Park. Al minut 7, Danny Wellbeck ha marcat en un mà a mà contra Joel Robles després d'una bona passada a l'espai d'Alexis Sánchez. A tres minuts d'acabar la primera part, una bona passada en llarg d'Héctor Bellerín ha permès que Alex Iwobi marquès el segon.

Derbi a Manchester

Un dels plats forts de la jornada a la lliga anglesa serà el derbi de Manchester. El United de Van Gaal visitarà l'Etihad Stadium per retallar la distància de 4 punts que el separa del Manchester City. Si els 'red devils' perden el partit veuran com s'escapa una de les últimes opcions per classificar-se per a la Champions.