BARÇA
Esports Futbol 28/03/2011

Ignasi Miquel: "Quan el Barça et diu que no, penses que res tornarà a ser igual"

El defensa català que va arribar a l'Arsenal al 2008 ha donat alguns detalls de la seva sortida del Barça a la revista oficial del seu nou club

Redacció
2 min
El català Ignasi Miquel, debutant amb l'Arsenal

BarcelonaIgnasi Miquel, que va debutar amb el primer equip de l'Arsenal a la FA Cup contra el Leyton Orient, explica alguns detalls sobre el seu adéu del Barça i els seus inicis a l'equip londinenc.

"Quan els meus pares em van dir que podria anar al Barça vaig començar a saltar per tot arreu. Estava molt content. No em creia que em pogués passar a mi. Era un somni de nen”, declara Ignasi Miquel a la revista.

p { margin-bottom: 0.21cm; } La revista oficial de l'Arsenal d'aquest mes d'abril fa un reportatge a la pàgina 27 sobre el defensa Ignasi Miquel, capità del filial Reserves de l'equip de Londres. El llavors lateral esquerre també explica en aquest reportatge el seu adéu del Barça després de cinc anys vinculat al club català. "Em vaig sentir molt malament i vaig plorar molt. Quan el Barça et diu que no penses que les coses no tornaran a ser mai iguals. És un moment molt dur per un futbolista", afirma el jugador.

p { margin-bottom: 0.21cm; } "Ells (el Barça) van pensar que jo no era prou bo i no els culpo. A l'edat de 14 anys no se sap qui arribarà a dalt o qui no. En aquesta edat només has de mirar de jugar i de gaudir fent-ho. El futur és així. Si m'hagués quedat allà, segurament les coses haurien anat diferent i jo no seria aquí (a l'Arsenal)", afegeix el català.

Després de deixar el Barça, el jugador va anar a jugar a Cornellà, d'on va fer el salt definitiu de la seva carrera cap a Londres. "Començar de nou amb nous entrenadors era molt atractiu per mi. No només va ser pel futbol de l'Arsenal. Quan ets aquí t'adones del suport que tens. És una família, una gran família", afirmava el defensa a la revista oficial del club.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats