FUTBOL

Asenjo segueix amb el seu calvari al genoll dret

El porter del Vila-real pateix per tercera vegada en la seva carrera un trencament del lligament creuat del genoll dret i serà baixa de llarga durada, de nou

Les proves mèdiques han confirmat el pitjor diagnòstic per al porter del Vila-real Sergio Asenjo, ja que finalment pateix un trencament del lligament creuat del seu genoll dret. Així, el futbolista haurà de passar pel quiròfan per solucionar el trencament de la plàstia del lligament creuat anterior del seu genoll dret, de manera que estarà un mínim de sis mesos de baixa.

El porter del Vila-real s'ha lesionat aquest dimecres a la nit, en una acció del partit que el seu equip disputava a El Madrigal contra l'Atlètic de Madrid.

Ràpidament ha estat traslladat a un hospital on se li han realitzar les proves pertinents, que han confirmat la greu lesió de genoll. Per ara no s'ha donat a conèixer ni dia, ni qui serà l'encarregat de realitzar aquesta operació que, segons s'assegura des del club, se li realitzarà en breu.

Cal recordar que aquesta seria la tercera vegada que el jove porter pateix una lesió d'aquest tipus. La primera va ser al maig de l'any 2010, militant en l'Atlètic de Madrid, i al febrer de 2011, quan jugava al Màlaga.

A més aquesta lesió d'Asenjo arriba per al Vila-real al mig de la una plaga de lesions de gravetat. A hores d'ara ja són tres els futbolistes lesionats de gravetat: Bruno Soriano i Mateu Musacchio, tots dos amb el peroné fracturat, i el mateix Sergio Asenjo amb el creuat del seu genoll.