FUTBOL
Esports Futbol 27/12/2010

L'AFE demana a l'Audiència Nacional traslladar la jornada del 2 de gener al dilluns dia 3

L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha iniciat un procediment davant la Sala Social de l'Audiència Nacional i sol·licita "suspendre cautelarment" els partits del dia 2

Redacció
1 min
Els membres de l'AFE, en una reunió. AFE

MadridL'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha iniciat un procediment urgent davant la Sala Social de l'Audiència Nacional pel que sol·licitarà "suspendre cautelarment" els partits del proper diumenge, 2 de gener i disputar la jornada íntegrament el dilluns, 3 de gener.

La AFE dóna així un pas més en les seves reivindicacions contra la Lliga de Futbol Professional (LFP). En una nota informativa, l'AFE insisteix en l'incompliment per part de la LFP del Conveni Col·lectiu signat el 31 de juliol de 2008.

La compareixença tindrà lloc el proper dimecres, 29 de desembre, a les 10 del matí, a l'Audiència Nacional. Posteriorment a aquest procediment, l'AFE haurà d'interposar la demanda principal de resolució de conflicte col·lectiu, que transcorrerà pels tràmits ordinaris.

"En tot cas", prossegueix el comunicat, "l'AFE segueix oberta a solucionar les diferències existents en l'actualitat a través del diàleg, en el que segueix confiant firmament i que ha estat ofert en reiterades comunicacions, tant escrites com orals, des del passat mes de maig, quan va mostrar sempre la seva disconformitat davant la imposició de la LFP".

stats