Futbol
Esports Futbol 25/08/2011

Astiazarán: "Ambdues parts hem cedit per arribar a una solució"

José Luis Astiazarán ha assenyalat que, a partir d'ara, LFP i AFE tenen el repte de "finalitzar l'acord del nou conveni col·lectiu", i que, a partir d'ara, treballaran "de manera més pràctica" per aconseguir-ho.

Redacció
1 min
El president de la LFP, Astiazrán (esquerra), amb Rubiales, el seu homòleg a l'AFE

BarcelonaEl president de la Lliga (LFP), José Luis Astiazarán, ha assegurat, després que l'AFE hagi anunciat que desconvoca la vaga per a la segona jornada de competició, que l'acord "ha estat un esforç d'ambdues parts", i ha assenyalat que "l'important és que corri la pilota".

"Això ha servit per al futur, per entendre'ns LFP i AFE", ha comentat Astiazarán, que també ha agraït "el suport dels 42 equips de la LFP durant la negociació".

El president dels equips també ha explicat que les negociacions els han servit per adonar-se que "hi ha moltes llacunes en la legislació en el camp de l'esport", i que, a partir d'ara, ambdues parts solucionaran els problemes "de manera més pràctica".

"En els propers mesos treballarem per trobar solucions de debò i de fons", ha assegurat Astiazarán, que ha explicat que "el repte és finalitzar l'acord del nou conveni col·lectiu".

stats