SELECCIÓ SUB-19
Esports Futbol 02/08/2011

El seleccionador espanyol sub-19 pren una bandera asturiana a un jugador i es converteix en protagonista a la xarxa

La selecció espanyola sub-19 va guanyar l'Europeu de la seva categoria i el jugador Muñiz ho va celebrar amb una bandera asturiana que li havia donat la seva mare. Però el seleccionador li va retirar la bandera, fet que va generar força polèmica

Redacció
1 min

BarcelonaLa selecció espanyola de futbol sub-19 va guanyar l'Eurocopa en derrotar la República Txeca a la final. Durant la celebració, el jugador de l'Sporting Juan Muñiz Gallego, es va col·locar una bandera asturiana a l'esquena. L'entrenador Ginés Meléndez però, li va prendre la bandera quan ho va veure, i va deixar el jugador sorprès en veure com li prenia la bandera que li havia donat la seva mare.

Aquest fet ha generat molta polèmica a Astúries i fins i tot es demana que el seleccionador sigui persona non grata al Principat. A Twitter, Meléndez va ser #TT i fins i tot s'ha creat l'etiqueta #ginesfacts, en què es fa broma sobre el seleccionador. D'altres han recordat, fins i tot, com el jugador Arizmendi va poder celebrar un títol amb Meléndez com a tècnic amb una bandera franquista sense problemes.

stats