FUTBOL
Esports Futbol 09/03/2019

L'Atlètic de Madrid guanya de penal i gràcies (1-0)

Els matalassers aconsegueixen la victòria contra el Leganés per la mínima gràcies a un gol de Saúl

Adrià Fernández
Saúl Ñíguez anotant l'únic gol del partit aprofitant el rebuig del penal que ell mateix havia llençat

BarcelonaPensant en la Champions League. Així ha sortit l'Atlètic de Madrid en el duel de Lliga contra el Leganés: a mig gas. Les lesions i les sancions han obligat Cholo Simeone a fer un onze titular de circumstàncies. Amb Koke i Godín sancionats i Diego Costa, Lucas i Filipe Luis lesionats, poques alternatives li han quedat al tècnic argentí. Més encara si la ment està en el duel contra el Juventus i a la banqueta han descansat Juanfran, Saúl, Lemar i Morata. Menció especial per als jugadors del Leganés, que van lluir el nom de les seves mares a la samarreta com a homenatge al Dia Internacional de les Dones.

Més enllà de les variacions a l'onze titular matalasser i el petit homenatge a les dones del conjunt visitant, poc més es pot destacar del primer temps. El jove jugador de l'Atlètic de Madrid, Andrés Solano, ha debutat amb el primer equip. Primer ocupant el lateral esquerre, després el dret i a la segona part la banqueta del Wanda Metropolitano. Igual que Antoine Griezmann, que només ha disputat els primers 45 minuts.

El descans i els canvis han acabat reactivant l'Atlètic. Als tres minuts, Omeruo ha comès un penal sobre Correa al fer-li la traveta. Saúl, que ha entrat a la mitja part substituint Solano, ha errat la pena màxima, però ha aprofitat el rebuig per obrir la llauna i tancar-la definitivament.

Thomas ha pogut ampliar diferències al Wanda, però el seu xut s'ha estavellat al pal. Tampoc ha estat afortunat Lemar, que ha entrat en el lloc de Griezmann. El francès ha enviat un xut teledirigit a l'escaire de falta directa, però la mà de Lunin ha acabat enviant la pilota, de nou, a la fusta.

Amb aquesta victòria, l'Atlètic de Madrid ja en suma cinc de seguides en totes les competicions i es col·loca a quatre punts del Barça, que encara ha de jugar el seu partit contra el Rayo Vallecano. Dimarts podrà segellar el seu pas als quarts de final de la Champions League si fa valer el 2-0 de l'anada.