Esports Futbol 09/01/2018

L'Atlètic de Madrid liquida l'aventura del Lleida a la Copa del Rei (3-0)

Yannick Carrasco, Kevin Gameiro i Vitolo han marcat els gols de l'equip local

Manu Molina

BarcelonaUn combatiu Lleida ha perdut contra l'Atlètic de Madrid el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei (3-0). L'equip entrenat per Gerard Albadalejo ha rebut un càstig excessiu al Wanda Metropolitano.

Yannick Carrasco (minut 57), Kevin Gameiro (minut 74) i Vitolo (81) han marcat els gols d'un equip local que ha trigat gairebé una hora a obrir el marcador contra un rival ben posicionat sobre el terreny de joc. L'Atlètic de Madrid ha utilitzat un onze molt competitiu en què Diego Simeone tan sols ha donat entrada a un jugador del planter; Sergi. Moyá, Juanfran, Savic, Lucas, Vitolo, Gabi, Augusto, Carrasco, Diego Costa i Fernando Torres han estat els altres jugadors titulars. A més, Montoro, Ángel Correa i Gameiro han sortit des de la banqueta.

El pas dels minuts ha evidenciat la diferent categoria dels dos equips i ha acabat amb les aspiracions d'un Lleida que, tot i haver rebut set gols en el global de l'eliminatòria, ha deixat un bon regust competitiu. Les millors oportunitats visitants han sortit de les botes de Jorge Félix.

El València, per la seva banda, ha eliminat el Las Palmas (4-0) gràcies als gols de Vietto (tres) i Maksimovic.