LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 30/09/2014

El Bayern Munic tira d'ofici i guanya a Moscou (0-1)

Müller dóna la victòria al conjunt de Pep Guardiola gràcies a un penal comès sobre Göetze

A.l.
Mario Göetze es lamenta d'una ocasió errada / SERGEI KARPUKHIN / REUTERS

BarcelonaEl Bayern Munic ha superat el CSKA de Moscou en la segona jornada de la Lliga de Campions, 0 a 1, gràcies a un gol de penal de Thomas Müller. El conjunt de Pep Guardiola ha dominat territorialment el duel contra el conjunt rus, però sense mostrar una superioritat abassegadora, fet que ha permès als russos arribar vius al tram final i intentar l'empat. El gol de la victòria l'ha fet Müller, gràcies a un penal comès sobre Göetze als 22 minuts. D'aquesta manera, el Bayern suma sis punts al seu grup, ja que en la primera jornada de la Champions va superar 1 a 0 el Manchester City.

Guardiola ha sortit sobre la gespa de Moscou, amb les graderies buides de l'Arena Khimki per la sanció que va imposar la UEFA al conjunt rus pels incidents racistes del 2013 contra el Viktoria Plzen, amb defensa de tres jugadors (Dante, Alaba i Benatia), tres per davant (els dos laterals i Xabi Alonso), tres mitja puntes i en punta Robert Lewandowski. És a dir, un 3-3-3-1. Shaqiri podria haver sentenciat el duel a falta de cinc minuts pel final, però la pilota l'ha aturat Akinfeev i ha sortit fregant el pal. Abans, el CSKA podria haver igualat gràcies a dos grans oportunitats. La primera, de Musa, que ha superat Benatia per velocitat i el seu xut l'ha aturat Neuer. La segona, a punt d'arribar al descans, d'Eremenko, qui després d'una bicicleta ha impactat amb cama esquerra i la pilota ha impactat a la creueta de la porteria del conjunt bavarès.

- Fitxa tècnica:

0 - CSKA: Akinféev; Fernandes, Ignashévich, V.Berezutsky, A.Berezutsky, Schénnikov; Yeremenko, Natcho (Doumbia, m.65), Tosic (Efremov, m.77), Milánov i Musa.

1 - Bayern: Neuer; Benatia, Dante, Alaba; Lahm, Xabi Alonso, Bernat; Robben (Rafinha, m.80), Müller, Götze (Shaquiri, m.76) i Lewandowski (Pizarro, m.90).

Gol: 0-1, m.21: Muller, de penal.

Àrbitre: William Collum (Escòcia). Targeta groga a Lahm, Benatia i Yeremenko.