2a divisió B
Esports Futbol 04/11/2012

El Badalona, l'únic representant català que aconsegueix els tres punts

Els badalonins han superat el Ieclà en un partit que s'ha decidit amb poc més de deu minuts, mentre l'Hospitalet ha caigut derrotat contra el Llevant B al temps de descompte

M. Molina
2 min
Imatge de la victòria del Badalona contra el Ieclà CFBADALONA.NET

BarcelonaEl Badalona ha estat l'únic representant català del grup 3r de la Segona B que ha aconseguit els tres punts aquesta jornada. El conjunt badaloní s'ha imposat al Ieclà a domicili (1-2) en un enfrontament que s'ha resumit amb poc més de 10 minuts. El Badalona s'ha avançat amb un gol de Joaquín al 68', però Corella ha empatat al 76'. I quatre minuts després (80') Sergio ha anotat el gol de la victòria per un equip que s'allunya momentàniament de les zones de perill.

En canvi, no ha tingut tanta sort l'Hospitalet, que ha caigut al camp del Llevant B amb un gol al temps de descompte (2-1). Roger Martí ha avançat el filial granota al minut 3, i Coro ha igualat el marcador al 9. Amb taules a l'electrònic el partit no s'ha decantat fins al minut 93, quan Morales ha aprofitat un llançament de falta perquè els tres punts es quedessin a València.

També als instants finals, el Llagostera ha perdut contra l'Oriola (0-1). Després del partit de Copa contra el València, el conjunt gironí ha pagat l'esforç i ha acabat caient per un solitari gol de Sesma a falta d'un quart d'hora pel final.

En els altres dos partits amb presència catalana no hi ha hagut gols. Prat i Nàstic van empatar a zero en el partit avançat a dissabte, i aquest diumenge també han empatat a zero el Sant Andreu i l'Espanyol B.

Amb aquests marcadors, el líder del grup 3r de la Segona Divisió B és l'Olímpic de Xàtiva (30 punts), mentre que l'equip català més ben classificat és l'Hospitalet, cinquè amb 22. A la part baixa, el Nàstic continua en zona de descens, en 18a posició amb 10 punts. I el Ieclà tanca la classificació amb només 6 punts després de 12 partits.

Empat del Lleida Esportiu

D'altra banda, al grup 2n, el Lleida Esportiu no ha pogut passar de l'empat al camp de l'Izarra (1-1). Imaz ha avançat el conjunt de la Terra Ferma al minut 8, però Azcona ha pogut igualar el marcador a la mitja hora de partit. Un resultat que ja seria definitiu.

Tot i aquest empat, els lleidatans son quarts, en zona de promoció d'ascens amb 21 punts. El líder és l'Alabès (rival del Barça a la Copa del Rei) amb 27 punts, mentre que la classificació la tanca l'Osasuna B amb només 2 punts després de les primeres 11 jornades.

stats