Publicitat
Publicitat

FUTBOL

"Salta com un negre i recull les monedes com un jueu": Balotelli torna a fer-la grossa a les xarxes socials

El jugador del Liverpool penja una foto responent els que li dediquen insults racistes i la Federació Anglesa de Futbol l'investiga perquè del missatge se'n poden desprendre símptomes de racisme

Mario Balotelli ha tornat a fer-la grossa a les xarxes socials. El jugador del Liverpool ha volgut respondre a les persones que li dediquen insults racistes amb una imatge polèmica, tant que la Federació Anglesa de Futbol (FA) està analitzant el missatge ja que d'ell se'n poden desprendre símptomes de racisme.

El jugador ha penjat una imatge del personatge de viodejocs Mario Bros acompanyada del següent text: "No siguis racista, sigues com el Mario. És un fontaner italià, creat per japonesos, que parla anglès i sembla mexicà". Sota del dibuix del personatge, el text segueix: "Salta com un negre i recull les monedes com un jueu" i és aquesta la frase que ha generat polèmica.

Balotelli ha rebut moltes crítiques i ha esborrat la imatge d'Instagram. Tot i això, s'ha justificat a través de Twitter: "La meva mare és jueva, així que calleu tots, si us plau", ha dit, en referència a la seva mare adoptiva.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT