Futbol Femení
Esports Futbol 02/12/2012

El Barça goleja el Collerenc i aprofita els "favors" de l'Espanyol i el Sant Gabriel contra l'Atlètic i el Rayo per posar-se segon

Les blaugranes han derrotat 5-0 l'equip balear i treuen profit dels empats dels seus rivals directes en la persecució del líder. Les periquites han sumat un punt al Cerro del Espino (0-0) i el 'Sangra', un altre a casa contra les vallecanes (1-1). El Llevant Les Planes ha perdut 4-3 a Saragossa

Natalia Arroyo
2 min
Torrejón i Nagore es disputen una pilota

BarcelonaJornada rodona per al Barça femení, que gràcies a les ensopegades de l'Atlètic de Madrid i el Rayo Vallecano torna a escalar posicions i se situa segon per darrere de l'Athletic Club, que aquest diumenge tampoc ha fallat tot i començar perdent el seu partit contra el València (1-5). Les blaugranes s'han desfet sense problemes del Collerenc, a qui han golejat per 5-0 per situar-se al capdavant del grup perseguidor. Vicky ha obert el marcador al minut 9 i Sonia, amb dos gols abans del descans ha encarrilat el triomf local. La mateixa davantera ha fet el 4-0 i Karol ha tancat la golejada fent el 5-0 definitiu. El Barça ja suma 29 punts, els mateixos que el Rayo i l'Atlètic de Madrid i només un més que el Llevant. Tots quatre intimiden un Athletic que segueix liderant la classificació en solitari.

L'Espanyol, amb 20 punts, és qui lidera l'altre grup d'equips de la zona mitja alta de la classificació. Les de Luis Carrión han aconseguit un bon empat contra l'Atlètic de Madrid (0-0) en un camp difícil, com és el Cerro del Espino. Les blanc-i-blaves, que van obrir la Lliga amb un sòlid triomf contra el Barça, han tallat així una ratxa molt negativa contra els rivals forts de la categoria, després de les derrotes davant l'Athletic, el Rayo i el Llevant.

El Sant Gabriel ha donat continuïtat a la important victòria de la setmana passada en el derbi de Sant Adrià davant l'Espanyol i ha esgarrepat un punt contra el Rayo Vallecano al Municipal Ruiz Casado (1-1). Les madrilenyes, que han disposat de més ocasions per guanyar, s'han avançat en el marcador al minut 59, amb un gol de Saray després d'una cessió sobre Marina. Carol Miranda, quinze minuts més tard, ha fet l'1-1 rematant amb molta classe una pilota a l'espai i superant la portera Alicia amb una suau vaselina estil cullera. En els últims compassos, Marina ha evitat l'1-2 visitant amb dues intervencions decisives i Rocío, l'heroïna de la setmana passada, ha xutat massa alt una ocasió que hauria pogut donar el triomf a les de Takahisa Shiraishi.

La mala notícia l'ha protagonitzada el Llevant Les Planes, que no ha pogut amb el Prainsa a Saragossa (4-3), i perd part del seu avantatge en la lluita per la Copa de la Reina. Les noies d'Albert Sánchez han vist com Coronel obria el marcador al minut 15 i Bárbara ampliava l'avantatge pocs minuts abans de la mitja part. Després del descans, les de Sant Joan Despí han pogut retallar diferències a través de Sonia. Però les aragoneses no han permès que el Llevant es fiqués en el partit i Ana, tres minuts més tard, ha tornat a posar dos amunt al Prainsa. El gol de la japonesa Asako ha tornat a donar esperances a les catalanes, però Bárbara ha tornat a mantenir l'avantatge còmode de les locals. Un altre gol de Sonia al minut 83 ha fet emocionants els minuts finals, però no ha servit per evitar la derrota.

La resta de resultats de la jornada són:

Lagunak 0-4 Sevilla

Cajasol Trigueros 1-1 Llanos Olivenza

Reial Societat 0-1 Llevant

València 1-5 Athletic

Classificació - 13 jornada

1r, Athletic 34


2n, Barça 29


3r, Rayo Vallecano 29

4t, Atlètic de Madrid 29

5è, Llevant 28

6è, Espanyol 20

7è, Prainsa Saragossa 19

8è, Cajasol Trigueros 18

9è, Llevant Les Planes 18

10è, Sevilla 17

11è, Sant Gabriel 15

12è, València 12

13è, Reial Societat 11

14è, Collerenc 9

15è, Llanos Olivenza 6

16è, Lagunak 0

stats