FUTBOL

El Barça i l'Espanyol fan la tradicional ofrena floral de la Diada

Els dos clubs catalans visiten el monument de Rafael Casanova

El Barça i l'Espanyol han fet aquest matí la tradicional ofrena floral amb motiu de la Diada de Catalunya. Els dos clubs ha visitat el monument de Rafael Casanova, punt inamovible de la seva agenda durant la jornada de l'Onze de Setembre. L'expedició blaugrana ha estat encapçalada pel president, Josep Maria Bartomeu.

Hi ha hagut representació de la junta directiva, del primer equip de futbol, amb Carles Aleñá i Sergi Samper, de totes les seccions professionals i de la base. El club blanc-i-blau ha seguit la mateixa línia. Representants del consell d’administració, jugadors i jugadores del primer equip i del futbol base i executius han representat l'Espanyol.

El Divina Seguros Joventut ha estat un altre dels clubs catalans que no s'ha volgut perdre l'ofrena.

La secretaria general de l'Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) també han participat en els actes de celebració i la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova. El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, ha estat acompanyat pel president de la UFEC, Gerard Esteva, i per una nodrida representació de les federacions esportives catalanes.

Més continguts de