FUTBOL FEMENÍ
Esports Futbol 18/03/2018

El Barça empata a Huelva i desaprofita l'oportunitat per situar-se líder

Les de Fran Sánchez empaten contra l'Sporting de Huelva (1-1) i mantenen la segona posició

Les jugadores del Barça, abans del partit contra l'Sporting de Huelva

BarcelonaEl Barça femení ha deixat escapar l'oportunitat de situar-se líder. Aquest dissabte, l'Atlètic de Madrid empatava a casa contra el Madrid CCF (2-2) i obria la porta perquè el Barça, si superava aquest diumenge l'Sporting de Huelva fora de casa, se situés líder de la Lliga Iberdrola.

Les de Fran Sánchez, però, no han pogut superar les de Huelva i han aconseguit només un punt de la seva visita (1-1). De fet, l'Sporting de Huelva ha sumat un punt després de cinc jornades consecutives perdent. El partit ha arribat al descans sense gols i, després del pas pels vestidors, l'Sporting de Huelva s'ha avançat al marcador amb un gol de Rutendo. Duggan, amb la segona part més avançada, ha empatat el partit i, tot i que les de Fran Sánchez han insistit, no han pogut aconseguir el gol del triomf que els permetia situar-se primeres.

Així doncs, el Barça es queda segon, a un punt de l'Atlètic de Madrid, que, tot i empatar aquest dissabte en el derbi madrileny, manté el liderat de la Lliga Iberdrola.