Futbol Femení
Esports Futbol 23/03/2013

El Barça afronta el derbi contra el Llevant Les Planes (16.30h) amb la mirada posada a València i Lezama

Les noies de Xavi Llorens buscaran diumenge els tres punts al Municipal Les Planes i una ensopegada de l'Athletic contra el Sant Gabriel (11.30h) i l'Atlètic de Madrid davant el Llevant (12h). L'Espanyol rep el Llanos Olivenza (12h)

Natalia Arroyo
2 min

BarcelonaLa 26a jornada és un d'aquells caps de setmana marcat en vermell al calendari dels equips que lluiten pel títol de la Primera Divisió femenina, una de les primeres possibilitats per començar a retallar als rivals directes. L'Athletic (líder amb 64 punts), l'Atlètic de Madrid (segon amb 62) i el Barça (tercer amb 61) afronten una recta final de cinc partits amb tot per decidir. Madrilenyes i basques s'enfronten a Majadahonda després de Setmana Santa i les catalanes visitaran Bilbao en l'última jornada de Lliga.

Abans, però, el Barça es mira aquesta jornada amb esperances, tot i ser conscients de la dificultat del seu partit. Les blaugranes s'enfronten diumenge al Llevant Les Planes al Municipal Les Planes (16.30h), rival al que ja van derrotar amb comoditat en la primera volta (4-0). La mala ratxa de les noies d'Albert Sánchez ha tret força a un rival que podria concretar la permanència aquesta jornada (si guanya i perd el Llanos) o la pròxima (si repeteix resultat amb el Llanos en un partit i suma un punt més en l'altre). El que esperen les noies de Xavi Llorens, que aquesta setmana han confirmat la greu lesió de Karol al genoll, és una ensopegada de l'Atlètic de Madrid davant el Llevant (12h) al Poliesportiu Nazaret, perquè només si punxen les matalasseres podran dependre de si mateixes per repetir títol.

L'altre partit del que estaran pendents les blaugranes serà el que enfronti l'Athletic amb el Sant Gabriel a Lezama (11.30h). Les noies de Takahisa Shiraishi van estar a punt de donar la sorpresa contra les lleones en la primera volta, on van perdre per la mínima (0-1) per un gol d'Erika al segon temps. De fet, les basques fa jornades que guanyen 'in extremis' i afronten el tram final de temporada entre certs dubtes.

D'altra banda, l'Espanyol, amb l'autoestima alta després de vèncer al Rayo Vallecano la setmana passada i situar-se cinquè, rep el penúltim classificat, el Llanos Olivenza a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià (12h). Les noies de Luis Carrión segueixen amb l'ambició de sumar el màxim de punts possibles, de cara a guanyar confiança per a la Copa de la Reina.

La resta de partits de la jornada són:

Collerenc 4-0 València (jugat dissabte)

Rayo Vallecano - Cajasol San Juan (dissabte, 18h)

Sevilla - Reial Societat

Llevant - Atlètic de Madrid

Prainsa Saragossa - Lagunak

stats