Futbol Femení
Esports Futbol 06/10/2013

El Barça femení es desfà del Rayo per seguir imparable a la Lliga i el Sant Gabriel goleja

Les blaugranes, amb gols de Corredera i Vicky, derroten l'equip madrileny per seguir líders en solitari. El Sant Gabriel no dóna opcions al Granada i l'Espanyol cau davant l'Atlètic

BarcelonaNo sembla tenir rival. El Barça femení continua el seu ritme imparable a la Lliga i aquest diumenge s'han desfet del Rayo Vallecano (2-0) per consolidar la seva primera posició. La victòria, a més, els permet aparcar la competició domèstica i centrar-se en els setzens de final de la Champions, que disputen aquest dimecres, amb prou coixí i immillorables sensacions. Els gols de Corredera i Vicky al primer temps han deixat els tres punts a Sant Joan Despí i mantenen les xifres rodones de les blaugranes: 25 gols a favor i cap en contra.

D'altra banda, el Sant Gabriel segueix amb pas ferm i ha golejat 5-1 el Granada al Municipal Ruiz Casado. Ja des del començament, l'equip de Dani Limones ha encarrilat el triomf. Villagrasa, després d'una centrada de Maria Estella, ha obert el marcador al minut 8, i al 19, Brenda ha fet el 2-0 amb una vaselina. A la mitja hora, Carla Gómez ha sentenciat amb el 3-0, però un gol de falta d'Amy ha deixat les coses relativament obertes al descans. L'encert de Baudet només arrencar el segon temps ha tornat a donar tranquil·litat a les locals, que han arrodonit el triomf amb un gol d'Irina Uribe, que avui debutava amb el primer equip.

No ha tingut sort l'Espanyol a Majadahonda, on ha patit la quarta derrota de la temporada a mans d'un Atlètic de Madrid (1-0) que ha fet bo el solitari gol d'Amanda al minut 10, gràcies a un remat al segon pal després d'una assistència de Jade. La matalassera Nagore ha pogut ampliar l'avantatge abans del descans, però també les periquites haurien pogut empatar amb una doble ocasió a mitja hora del final. L'ensopegada manté l'equip de Santi Garcia en l'última posició de la classificació.