Esports Futbol 06/12/2015

El Barça femení goleja el Santa Teresa i l'Espanyol supera per la mínima el Transportes Alcaine

Les jugadores del Barça / @FCBFEMENI

BarcelonaEl Barça femení ha golejat aquest diumenge el Santa Teresa (5-1) i manté la tercera posició de la classificació, a quatre punts de l'Atlètic de Madrid –líder– i de l'Athletic Club, empatats amb 31 punts. Les blaugranes s'han avançat abans del descans amb un gol en pròpia porta del Santa Teresa, però en el segon temps, Bárbara Latorre en dues ocasions, Jenni Hermoso en una, i un nou gol en pròpia porta de les visitants han acabat de decantar el partit cap a les locals. El gol de Lima, de penal, en el temps afegit, només ha maquillat la golejada de les blaugranes.

Per la seva banda, l'Espanyol ha superat el Transportes Alcaine gràcies a un gol de Xiki a cinc minuts del final. Les blanc-i-blaves, que acumulen ja 210 minuts sense rebre cap gol en contra, han aconseguit el triomf després que Xiki hagi aprofitat una centrada d'Elba que s'havia passejat dins l'àrea. L'Espanyol és novè a la classificació, amb 16 punts.