Lliga de Campions
Esports Futbol 04/04/2012

El Barça tornarà a Stamford Bridge el 18 d'abril tres anys després del gol d'Iniesta

El Chelsea, amb encara 14 jugadors a la plantilla d'aquella eliminatòria, espera als blaugranes amb ganes per treure's l'espina d'aquella eliminació de la qual culpen a l'àrbitre noruec Ovrebo, ja retirat

A. Solé
1 min
Aquell gol d'Iniesta  a Londres

BarcelonaEl Barça tornarà a jugar a Stamford Bridge quasi tres anys després del gol d'Iniesta en el temps afegit en la tornada de les semifinals del 2009 que classificava als blaugranes in extremis.

L'afició blaugrana recordarà tota la vida aquell partit per aquell gol miraculós, però per al Chelsea és la semifinal de Tom Henning Ovrebo, l'àrbitre norueg que els va perjudicar. Ovrebo va deixar l'arbitratge el 2010 després de queda fora del Mundial de Sud-àfrica per decisió de la FIFA.

Fins a 14 jugadors del Chelsea de la plantilla del 2009 encara formen part de l'equip de Roman Abramovic. De fet, 9 dels 11 titulars de l'equip que entrenava Guus Hiddink aquella nit del 6 de maig de 2009 encara estan a la plantilla actual: Cech, Bosingwa, Terry, Alex, A. Cole, Essien, Lampard, Malouda i Drogba.

stats