Futbol femení
Esports Futbol 29/01/2012

El Barça femení confirma l'amistós al Miniestadi contra l'equip d'Homare Sawa

Tal i com ja va avançar ARA, Barça i INAK Kobe Leonessa, l'equip japonès on juga la FIFA World Player 2011, es veuran les cares al Miniestadi el proper 2 de febrer

Ara
1 min
Homare Sawa, en roda de premsa.

BarcelonaTal i com ja va avançar ARA, el Barça femení i l'equip d'Homare Sawa disputaran un partit amistós el proper 2 de febrer al Miniestadi. Un enfrontament on destaca la presència de la jugadora japonesa, que recentment ha esatat guardonada amb el FIFA World Player 2011.

L'equip de futbol femení INAK Kobe Leonessa, campió del seu país, comença aquest dilluns una estada de preparació a Barcelona fins al pròxim 7 de febrer. L'equip japonès, on juga Homare Sawa, aprofitarà aquests dies per disputar un partit contra l'equip femení del Barça, actual líder de la Superlliga.

Aquest amistós, que es disputarà al Miniestadi el dijous dia 2 (19.30 hores), serà retransmès en directe per Barça TV i també es podrà seguir en 'streaming' al canal de Youtube del Club (www.youtube.com/fcbarcelona). El partit, patrocinat per Seiko, es disputarà en homenatge a les víctimes del tsunami del mes de març al Japó. Totes les jugadores signaran les samarretes amb què disputaran el partit, les quals seran subhastades posteriorment a Tòquio.

El conjunt japonès compta amb set jugadores que van guanyar amb el Japó el Campionat del Món a Alemanya, entre les quals destaca Homare Sawa, proclamada recentment FIFA World Player 2011. Durant l'any passat, l'INAK Kobe Leonessa va guanyar els títols d'All-Japan Women Championship i la Nadeshiko League. La presència del conjunt nipó a Barcelona i també la d'Homare Sawa ha aixecat una gran expectació entre els mitjans japonesos, que s'han desplaçat fins a Barcelona per seguir els seus entrenaments i el partit.

stats