Futbol Femení
Esports Futbol 06/12/2012

El Barça femení guanya per la mínima el Llevant i manté el pols amb l'Athletic, el seu pròxim rival

Un gol d'Alexia al seu exequip dóna el triomf a les noies de Xavi Llorens (0-1). L'Athletic no falla en el derbi i l'Atlètic de Madrid derrota el Rayo per confirmar-se a la tercera posició

Natalia Arroyo
2 min
Les jugadores Barça femení celebrant un gol

BarcelonaLa jornada entre setmana a la Primera Divisió femenina s'esperava emocionant i no ha decebut gens ni mica. A més, els tres punts en joc s'han repartit de tal manera que queden més clares les tres primeres posicions: l'Athletic segueix líder (37 punts), seguit pel Barça (32) i l'Atlètic de Madrid (32).

El Barça ha patit per sumar un treballadíssim triomf al Poliesportiu Nazaret (0-1), on el Llevant l'ha portat al límit. Un gol d'Alexia (exjugadora del Llevant) al minut 52 ha sigut suficient perquè l'equip de Xavi Llorens s'endugués els tres punts i es consolidés com el principal perseguidor de l'Athletic. El conjunt basc ha superat per 2-1 la Reial Societat en un derbi basc polèmic a Lezama. A més, la victòria de l'Atlètic de Madrid al camp del Rayo Vallecano (1-2) deixa blaugranes i matalasseres com les ombres més directes de les lleones, que aquest diumenge hauran de visitar Sant Joan Despí.

També ha jugat aquest matí el Sant Gabriel, que ha empatat a 2 al camp del Llanos Olivenza. Carol Miranda i Rocío Serrano han estat les golejadores del conjunt de Takahisa Shiraishi, que encadena tres jornades consecutives sense perdre.

En la seva visita a Huelva, el Llevant Les Planes ha caigut derrotat 3-0 davant un Cajasol Trigueros que consolida la seva plaça de Copa de la Reina. En canvi, l'equip d'Albert Sánchez s'allunya d'aquest objectiu. L'exjugadora del Màlaga Esther González, amb un hat-trick, ha sigut la protagonista del matx.

L'Espanyol no s'ha deixat sorprendre pel València a casa tot i patir per tancar la victòria (2-0). Dos gols de Maripaz, de cap, han donat el triomf a les noies de Luis Carrión.

Classificació - 14a jornada

1r, Athletic 37


2n, Barça 32


3r, Atlètic de Madrid 32

4t, Rayo Vallecano 29

5è, Llevant 28

6è, Espanyol 23

7è, Prainsa Saragossa 22

8è, Cajasol Trigueros 21

9è, Llevant Les Planes 18

10è, Sevilla 17

11è, Sant Gabriel 15

12è, València 12

13è, Collerenc 12

14è, Reial Societat 11

15è, Llanos Olivenza 6

16è, Lagunak 0

stats