COPA CATALUNYA

El Barça i l'Espanyol tornen a comprometre's a disputar la Supercopa de Catalunya

Aquesta nova competició, de la qual la FCF donarà més detalls en els propers dies, "es jugarà amb les primeres plantilles i en benefici del futbol català"

Els representants del Barça i de l'Espanyol s'han reunit aquest dimecres al matí a la seu del Consell Català de l'Esport amb la Federació Catalana de Futbol i la Secretaria General de l'Esport per definir el format de la nova Supercopa de Catalunya.

Barça i Espanyol, doncs, s'han tornat a comprometre amb la Federació Catalana de Futbol a disputar aquesta competició que fa dos anys ja es va intentar disputar. Llavors, el Barça va dir que jugaria amb el filial i, després de diverses declaracions dels dos clubs, la Federació Catalana va decidir suspendre el partit.

Tal com va anunciar el president de la FCF, Andreu Subies, durant la disputa de l'última final de la Copa Catalunya a Montilivi, a la reunió també s'ha parlat sobre la Copa Catalunya Amateur –on hi participen els equips campions de Quarta, Tercera i Segona Catalana i que ja està en competició– i sobre la Copa Catalunya Absoluta –on hi participaran els equips des de Tercera Divisió fins a Primera– i s'ha establert el nou format de la Supercopa de Catalunya. Aquesta nova competició, de la qual la FCF donarà més detalls pròximament, "té la intenció de jugar-se sempre en pretemporada o dins l'any natural, amb les primeres plantilles i en benefici del futbol català", segons ha anunciat la FCF.

Més continguts de