Segona Divisió
Esports Futbol 01/10/2011

El Barça B necessita tornar a guanyar davant un Sabadell que busca recuperar places d'ascens

El primer derbi català del curs enfronta dos equips en una situació ben diferent, però, tot i ser a dalt de la taula, els arlequinats fa dos partits que no guanyen

Marcel Sanromà
1 min
Els jugadors del Sabadell, sobre el terreny de joc

BarcelonaLes bones sensacions del Barça B comencen a fer curt a la taula de classificació. El filial blaugrana que dirigeix Eusebio voreja el descens, i els darrers dos mals resultats han encès algunes alarmes pel que fa a la concentració dels jugadors, que han deixat escapar punts que semblaven segurs.

Mentrestant, el Sabadell ha afluixat el ritme imparable amb què va iniciar la temporada, i després de quatre victòries seguides compta una derrota i un empat en els dos últims partits. Per tant, els arlequinats buscaran aquesta tarda (18.00 h) aprofitar la ferida del Barça B per retornar al camí dels triomfs al primer derbi català de la temporada.

La principal baixa dels d'Eusebio és Sergi Roberto, amb una lesió a l'adductor esquerre que el tindrà un partit més fora dels terrenys de joc. Tampoc se sap si Isaac Cuenca podrà jugar, ja que podria comptar pel primer equip. Si jugués, es retrobaria amb el seu exequip, on va estar cedit l'any passat i, si no, podria jugar Kiko Femenía.

El Sabadell també té el dubte d'Arteaga, que s'ha retirat de l'entrenament d'aquest divendres amb molèsties, i el tècnic Lluís Carreras no sabrà fins al darrer moment si podrà comptar amb un dels seus titulars indiscutibles.

Per a Carreras serà un partit especial, ja que el darrer cop que ambdós equips es van enfrontar a Segona A, la temporada 1992/93, ell formava part del filial blaugrana i, a més, va anotar tres gols.

stats