FUTBOL - SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 20/05/2018

El Barça B supera el Cadis (3-1) i manté viu el somni de la permanència

Dos gols de Marc Cardona i un de Nahuel al primer temps donen el triomf als blaugranes

Els jugadors del Barça B celebren un dels tres gols que han aconseguit contra el Cadis al Miniestadi

BarcelonaEl Barça B manté vives les esperances de salvar la categoria. Aquest diumenge, els de García Pimienta han superat el Cadis (3-1) al Miniestadi gràcies a dos gols de Marc Carmona i un de Nahuel, els tres a la primera part.

Els locals s'han avançat al marcador just quan s'havia superat el primer quart d'hora de partit. Marc Cardona, en una jugada d'estratègia del filial blaugrana, ha rematat al fons de la porteria un córner servit des de l'esquerra (min. 16). I just deu minuts més tard, el mateix jugador feia el segon des del punt de penal. Un penal que un jugador del Cadis havia comès, precisament, sobre Cardona.

El tercer gol dels de García Pimienta l'ha aconseguit Nahuel just abans del xiulet de l'àrbitre que indicava el camí als vestidors per al descans. El blaugrana ha lluitat una pilota dividida i ha definit a porteria buida.

Els blaugranes han sentenciat el partit en els primers 45 minuts. En el segon temps, el Cadis ha intentat reaccionar. Però primer Ortolà, molt segur, i després Palencia, que ha salvat una clara ocasió de Dani Romera, han evitat el gol dels andalusos, però no han pogut deixar la porteria a zero: al minut 89, Álvaro ha aconseguit el primer i únic gol del Cadis al Miniestadi.