Futbol Femení
Esports Futbol 14/04/2012

El Barça femení busca superar els 100 gols en el derbi contra l'Estartit (12 h)

Les noies de Xavi Llorens reben l'Estartit a Sant Joan Despí amb l'aspiració de seguir liderant la classificació amb tranquil·litat, mentre que les de Rafel Gil lluiten per mantenir-se lluny de la zona de descens

Natalia Arroyo
1 min
Les jugadores del Barça celebren un gol a Sant Joan Despí

BarcelonaEl Barça i l'Estartit protagonitzen el derbi català de la 28a jornada de la Primera Divisió femenina. Les blaugranes, primeres classificades amb 76 punts i 99 gols, buscaran superar la barrera dels 100 gols contra un Estartit necessitat de punts. Les baixempordaneses segueixen encallades a la zona baixa i, malgrat que tenen difícil assaltar el camp del líder, somien amb donar la sorpresa a Sant Joan Despí, on el Barça no ha deixat escapar cap dels 39 punts disputats fins ara. A l'Estartit, les noies que entrena Xavi Llorens van poder imposar-se per un sobri 0-3.

En l'altre partit amb participació catalana, el Sant Gabriel rebrà el Reocín Racing a les 11 h al Municipal Ruiz Casado de Sant Adrià. Les càntabres no han sumat en cap dels seus desplaçaments lluny de Santander, una dada que les noies de Pedro Martín volen aprofitar per recuperar la bona ratxa a casa i trencar la dinàmica de dos partits consecutius perdent com a locals.

Divendres, l'Espanyol va vèncer el Rayo Vallecano per 1-3 després de capgirar el gol inicial de Jade al minut 9. Lianne Sanderson va aconseguir fer l'empat al primer temps, amb un gran remat d'esquena a porteria. La mateixa jugadora anglesa, rematant de cap una centrada de Débora des de la dreta, va posar per davant l'equip de Luis Carrión ben entrada la segona meitat i, poc després, les periquites van arrodonir la victòria amb un gol de Débora, després d'un hàbil xut creuat.

La resta de partits de la jornada són:

Collerenc - Sporting de Huelva

Llevant - Athletic

Lagunak - Reial Societat

El Olivo - València

Màlaga - Llanos de Olivenza

stats