Publicitat
Publicitat

ARTICLES D'OPINIÓ

"Bartomeu depèn més que mai de la resolució del TAS i, sobretot, de si entra la pilota", les opinions de la premsa esportiva

El joc del Barça, Adama, la gestió del club per part de Bartomeu, la decisió del TAS sobre la sanció al Barça i la batussa del Calderón són els temes de debat d'aquest dijous

Els columnistes de la premsa esportiva d'aquest dijous analitzen el joc del Barça, Adama, la gestió del club per part de Bartomeu, la decisió del TAS sobre la sanció al Barça i la batussa del Calderón.

Josep Maria Casanovas, a l''Sport'
"Blatter té tots els números d'acabar com Havelange. Recordin l'escandalós final de l'expresident brasiler que es va veure forçat a renunciar al seu càrrec de president honorari després de demostrar-se que va rebre comissions i suborns. Ara és pitjor. L'elecció de Qatar ha deixat un canal de petrodòlars que han embrutat les mans de molts".

Joan Vehils, a l''Sport'
"Bartomeu acostuma a actuar un cop s'han produït els problemes. [...] Caldrà veure si fa el mateix amb els responsables de l'àrea esportiva. Sempre és més fàcil buscar responsables que assumir errors propis. Veurem. Perquè tal com va la temporada, Bartomeu depèn més que mai de la resolució del TAS i, sobretot, de si entra la pilota".

Martí Perarnau, a l''Sport'
"Els resultats obtinguts fins avui per Luis Enrique són més que correctes, i més després d'haver recollit un equip pla i ensopit. No podem dir encara el mateix pel que fa al joc perquè resulta evident per les seves pròpies decisions que encara no sabem amb precisió a què juga el Barça".

Jordi Camps a 'L'Esportiu'
[Sobre Adama] "Què h¡ ha de sorprenent que un jove de 18 anys, nascut a Catalunya, s'expressi correctament en la llengua del seu país? Els que ho diuen pensen que és sorprenent que parli en català perquè és negre, o perquè és de L'Hospitalet? A mi el que em sorprèn és que el seu company Martín Montoya, de 23 anys i nascut a Barcelona, parli sempre en castellà, o que l'entrenador i el capità de l'Espanyol, tots dos nascuts també a Catalunya, parlin sempre en castellà".

Josep M. Artells, al 'Mundo Deportivo'
[Sobre Montoya] "Si no entra en els plans de Luis Enrique, no hi ha cap altra recepta que paciència, treballar millor i mirar-se en el mirall, per exemple, de Bartra, que en el seu tercer any al primer equip va sumant cada vegada més partits entre ells el que va disputar amb nota alta contra el PSG, el més decisiu de la temporada".

Miguel Rico, al 'Mundo Deportivo'
"Sigui com sigui, falli el TAS demà o ho faci en el termini establert, aquesta sentència ho condiciona tot. Fitxatges, traspassos, cessions, renovacions, projecció de jugadors del filial... Un escenari confús que es valorarà en la junta del dilluns 22 i en la que gairebé seria millor conèixer ja el desenllaç del recurs d'urgència presentat a Lausana el 4 de desembre".

Alfredo Relaño, a l''As'
"Aquest és un article que estic interessat que arribi a Blatter i a Platini. Sàpiguen vostès que Villar està regatejant esforços en la guerra als ultres declarada a Espanya. Que dilluns tenia convocada una reunió a la Federació per a una reforma estatutària que ajudés a la lluita anti-ultres i que la va desconvocar sense més excusa que el Mundialet, en què la seva presència no era esperada fins dimarts".

Enric Bañeres, a 'La Vanguardia'
"Al Barça l'ha abandonat la sort dels campions, aquest eufemisme que emmascara les ajudes de tota mena, en els despatxos i en les decisions arbitrals, que reben els equips poderosos. La sort dels campions [...] s'ha abraonat en braços del Madrid, i això fa més punyent la sensació de desemparament que envaeix al barcelonisme".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT