Futbol internacional
Esports Futbol 03/03/2012

El Bayer Leverkusen derrota el Bayern de Munic abans del partit contra el Barça (2-0)

L'equip que entrena Robin Dutt s'ha imposat amb els gols de Kiessling i Bellarabi; i es fa fort a la cinquena posició de la Bundesliga abans de viatjar a Barcelona per jugar la tornada dels vuitens de final de la Champions

Ara
1 min
Bellarabi marca el segon gol del Bayer Leverkusen contra el Bayern de Munic

BarcelonaEl Bayer Leverkusen ha derrotat el Bayern de Munic (2-0), en l'últim partit dels homes que entrena Robin Dutt abans de jugar la tornada dels vuitens de final de la Champions al Camp Nou contra el Barça. El conjunt de l'aspirina ha derrotat l'equip bavarès amb dos gols als instants finals de Kiessling i Bellarabi, i s'ha fet fort a la cinquena posició de la Bundesliga.

Tot el contrari que el Bayern, que amb la seva derrota s'ha allunyat una mica més de la primera posició del campionat, que ocupa el Dortmund amb quatre punts d'avantatge –sense comptar el partit que disputarà aquest dissabte, a casa, contra el Maguncia 05–.

Tot i la victòria local, ha estat el Bayern qui ha dominat el partit i ha pogut sentenciar a la primera meitat, però mica en mica ha anat perdent gas a la represa. Així ha estat com els locals s'han fet més forts i han trobat el premi del gol al minut 80, per mitjà de Kiessling. I al límit del temps reglamentari, amb els bavaresos llançats a l'atac, Bellarabi ha completat un contraatac per situar el 2-0 definitiu.

stats