Publicitat
Publicitat

Futbol

El Bayer Leverkusen no descarta deixar marxar Michael Ballack als Estats Units

El Bayer Leverkusen s'ha mostrat obert a permetre la marxa de Michael Ballack al futbol nord-americà, on sembla que els New York Bulls tenen interès a fitxar-lo

El Bayer Leverkusen no descarta deixar marxar Michael Ballack al futbol nord-americà, en concret als New York Bulls , malgrat que té contracte fins a final de temporada. "El nostre contracte venç el 30 de juny , però si el vol rescindir abans estem oberts a conversar ", ha dit el gerent del Leverkusen , Wolfgang Holzhauser , en declaracions que publica la revista ' Focus ' en la seva edició de la setmana .

El període de traspassos als Estats Units no es tanca fins al 15 d'abril, per la qual cosa Ballack encara podria fitxar per un equip de la Major League Soccer abans que acabi el seu contracte . Ballack ha estat relegat a la banqueta per l'entrenador , Robin Dutt , i la seva relació amb el club no és la millor .

Holzhauser va admetre fa diversos dies que Ballack no havia complert amb el que s'esperava d'ell , no tant en l'aspecte purament esportiu com en la influència que s'esperava que tingués sobre tot el grup .

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT