Futbol internacional
Esports Futbol 01/04/2012

El Bayer Leverkusen destitueix Robin Dutt

El conjunt alemany, que es va enfrontar al Barça en els vuitens de final de la Champions, ha prescindit del seu entrenador pels mals resultats

Efe
1 min
Robin Dutt, a Barcelona

LeverkusenEl Bayer Leverkusen ha anunciat aquest diumenge la destitució del seu entrenador, Robin Dutt, per la mala ratxa de resultats de l'equip alemany, que veu fins i tot perillar la seva classificació per a les competicions europees.

El club ha fet pública la seva decisió en una roda de premsa, un dia després de caure a casa contra el Freiburg (0-2), la cinquena derrota consecutiva des de la golejada que va encaixar davant el Barça al Camp Nou.

"Hem hagut de prendre aquesta decisió per poder assolir els objectius de la temporada de participar en les competicions europees", ha assegurat davant els mitjans el president del Bayer Leverkusen, Wolfgang Holzhauser.

Els successors de Dutt a la banqueta, almenys fins al final de la present temporada, seran el fins ara segon entrenador del Bayer Leverkusen, Sascha Lewandowski, i el tècnic de l'equip sub-19 del mateix club, el finès Sami Hyppiä.

Dutt, que no ha arribat a completar una temporada sencera amb l'equip de l'aspirina, va substituir al capdavant de la banqueta el tècnic Jupp Heynckes, que va dirigir al Bayer Leverkusen entre 2009 i 2011, i es converteix en el vuitè tècnic destituït des de començament de temporada a la Bundesliga.

stats