LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 19/10/2011

El Bayer Leverkusen remunta el gol de Jonas i derrota el València (2-1)

Els d'Unai Emery no han pogut superar el Bayer Leverkusen al Bay Arena i es compliquen la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions

Michal Kadlec disputa una pilota amb Pablo Hernández.

BarcelonaEls d'Unai Emery no han pogut guanyar el Bayer Leverkusen al Bay Arena i es compliquen la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions.

La primera meitat ha estat de domini clar del València. Un gol de Jonas al minut 24 ha avançat els xes, després d'una bona jugada de Soldado per la banda. Però els alemanys han sabut reaccionar a la segona meitat i, en tres minuts, han capgirat el marcador. Primer Schürrle al 52 i després Sam al 55, han fet el definitiu 2-1 que situa el Bayern segon per darrere del Chelsea.

Pel que fa a l'altre partit del grup del Barça, els gols del suec Zlatan Ibrahimovic, en el primer temps, i el ghanès Kevin Prince Boateng, en el segon, han impulsat el Milan a la seva segona victòria seguida en aquesta edició de la Lliga de Campions, aquest cop davant del Bate Borisov bielorús, a qui ha superat sense massa sobresalts per 2-0.