Futbol Internacional
Esports Futbol 20/08/2011

El Bayern fa una 'maneta' a l'Hamburg i aconsegueix la primera victòria a casa (5-0)

El partit més espectacular ha sigut el Werder Bremen-Friburg (5-3). D'altra banda, el Borussia Dortmund, actual campió, ha superat el Nuremberg (2-0)

Robben cau de manera espectacular després d'una entrada de Michael Mancienne

BarcelonaEl Bayern de Munic ha golejat per 5-0 l'Hamburg i ha aconseguit la primera victòria a casa en la tercera jornada de la Bundesliga. Ha sigut un partit que ha quedat definit a la primera part, quan els locals ja guanyaven per tres gols. També n'ha marcat cinc el Werder Bremen, que ha superat el Friburg (5-3) en el partit més espectacular d'aquest dissabte. Mentrestant, el Borussia Dortmund, el campió alemany, ha fet els deures i s'ha emportat la victòria contra el Nuremberg.

El Bayern ha disputat aquest dissabte el seu millor partit des de l'inici de la temporada i ha superat amb contundència l'Hamburg des del principi del partit. Quan només s'havien disputat 17 minuts de joc, els locals ja guanyaven per 2-0 gràcies a les dianes de Van Buyten i Ribery. A la mitja hora de joc ha arribat el gol més bonic de l'enfrontament, que ha fet Robben amb una jugada individual. Al segon temps, els bavaresos han completat la golejada amb les dianes de Mario Gómez i Ivica Olic.

D'altra banda, el Dortmund ha tingut més dificultats en el seu duel davant el Nuremberg, que ha pogut contrarestar el joc del campió amb un marcatge agressiu per tot el camp. La fórmula ha funcionat durant la primera part, quan l'equip de Franconia ha tingut fins i tot dues bones ocasions per avançar-se. Però al segon temps el Dortmund ha sabut aprofitar un desajust en defensa per obrir el marcador (Lewandowski) i, a les acaballes del partit, Kevin Grosskreutz anotava el 2-0 definitiu.

El Werder Bremen i el Friburg han protagonitzat el partit més espectacular de tots, i és que els aficionats han pogut veure fins a 8 gols en el triomf del Werder per 5-3. Cissé ha avançat els visitants però Fritz i Pizarro han donat la volta al marcador. Al segon temps, Cissé ha tornat a anotar (2-2), el Wremen s'ha avançat de nou amb un gol d'Arnautovic (3-2) i Reisinger ha empatat, novament, quan només faltaven 5 minuts (3-3). Però al 87, Hunt ha transformat un penal que donava avantatge als locals (4-3). I ja amb el Friburg atacant a la desesperada, el Bremen ha marcat el cinquè i definitiu per mitjà de Wesley.

D'altra banda, el Bayer Leverkusen ha derrotat l'Stuttgart a domicili (0-1) amb un solitari gol de Steffan Kiessling, mentre que l'Augsburg ha encaixat la primera derrota a casa davant el Hoffenheim (0-2).

El líder provisional és el Borussia Mönchengladbach, després de la seva sorprenent golejada d'aquest divendres –en el partit avançat– per 4-1 al Wolfsburg, a l'espera que juguin el Mainz 05 i el Hannover 96.