Bundesliga
Esports Futbol 20/04/2013

El Bayern fa miques el Hannover i torna a golejar abans de rebre el Barça (1-6)

L'equip de Jupp Heynckes, que ha fet jugar fins a vuit possibles titulars de dimarts en Champions, ha tornat a exhibir el seu gran estat de forma. Una errada de Neuer, al final, ha embrutat un partit plàcid per als bavaresos

BarcelonaDesprés d'esclafar 6-1 els Wolfsburg a la DFB Pokal, i 0-4 el Nürnberg a la Bundesliga en l'última jornada, el Bayern de Munic ha tornat a treure a passejar la seva fortalesa ofensiva per fer miques el Hannover (1-6) i començar a intimidar el Barça abans de l'anada de semifinals de la Champions. El local Stindl ha obert el marcador amb un autogol, i després Ribéry i Mario Gómez ha ampliat l'avantatge abans del descans (0-3). A la represa, el davanter alemany, amb un altre gol, i dues dianes de Claudio Pizarro han acabat d'ampliar la golejada, que Hoffmann ha maquillat a cinc minuts del final.

Malgrat que en tres dies es juga la decisiva eliminatòria de Champions contra el Barça, Jupp Heynckes ha reservat pocs jugadors per dimarts. El lateral Philipp Lahm, el central Dante i els pivots Javi Martínez i Bastian Schweinsteiger han sigut els quatre futbolistes que no s'han desgastat aquest dissabte. Sí han participat durant 45 minuts Franck Ribéry, Thomas Müller (que han sortit de titulars) i Arjen Robben (suplent fins al descans).

Claudio Pizarro, que té opcions de ser titular per la sanció de Mandzukic, ha completat els 90 minuts, com també ha fet el lateral Alaba, el central van Buyten i el porter Neuer. Mario Gómez, que es disputa amb Pizarro la titularitat en punta, ha sigut substituït al minut 63 de partit.