Futbol Internacional
Esports Futbol 10/09/2011

El Bayern aconsegueix la golejada de la jornada i es manté líder de la Bundesliga

El conjunt bavarès ha superat sense dificultats el Friburg (7-0), amb quatre gols de Mario Gómez, i empata al capdavant de la classificació amb el Werder Bremen

M. Molina
1 min
Mario Gómez (d) celebra un dels gols amb Ribery

BarcelonaEl Bayern de Munic ha aconseguit aquest dissabte la golejada de la jornada a la Bundesliga, i ha superat per 7-0 el Friburg, en un partit que ha tingut com a protagonista Mario Gómez –autor de quatre dianes– i que ha quedat sentenciat a la primera meitat.

Gómez ha obert el marcador, i el francès Ribery ha anotat els dos gols següents, deixant el partit vist per sentència abans de la mitja part. A la represa, Gómez n'ha anotat tres més i Petersen ha tancat la golejada amb una diana al minut 90.

El conjunt bavarès empata al capdavant de la classificació amb el Werder Bremen, que també té 4 victòries i una derrota. Aquest dissabte, el Werder s'ha imposat a l'Hamburg per 2-0 gràcies a dues dianes de Pizarro, al segon temps.

D'aquest dissabte també cal destacar dues golejades més: del Hoffenheim al camp del Mainz (0-4), la victòria de l'Stuttgart contra el Hannover (3-0). El Mönchengladbach ha derrotat el Kaiserslautern (1-0) i l'Herta BSC s'ha imposat al camp del Dortmund (1-2).

stats