Lliga de Campions
Esports Futbol 10/04/2013

El Bayern es classifica per semifinals sense donar cap opció a la Juve (0-2)

Un gol de Mandzukic a la segona part ha sigut suficient per anul·lar les esperances dels italians de remuntar el 2-0 de Munic

A.s.
Mandzukic celebra el gol al camp de la Juve

BarcelonaEl Bayern s'ha convertit en el quart semifinalista de la Lliga de Campions després de tornar a guanyar al Juventus al partit de tornada dels quarts (0-2) i no ha donat cap opció a la sorpresa.

La primera meitat ha sigut de domini alemany, tot i que les dues millors ocasions han sigut dels italians, però el resultat ha acabat 0-0.

I a l'equador de la segona meitat, Mandzukic ha caçat un rebuig de Buffon a una rematada de Javi Martínez per fer el 0-1 (64').

La Juve s'ha rendit perquè li calien quatre gols per passar, i en el temps afegit Pizarro ha rematat la feina amb el segon gol del partit (91').