Futbol Internacional
Esports Futbol 22/03/2014

El Bayern guanya però haurà d'esperar per ser campió (0-2)

El triomf del Borussia Dortmund al camp del Hannover (0-3) fa que el títol de Bundesliga hagi d'esperar com a mínim fins dimarts per a l'equip de Pep Guardiola

Schweinsteiger, autor del primer gol, disputa una pilota amb Saller durant el Mainz - Bayern Munic / DANIEL ROLAND / AFP

BarcelonaEl Bayern Munic ha derrotat el Mainz (0-2) a domicili però encara haurà d'esperar com a mínim fins dimarts –aquesta setmana hi ha jornada intersetmanal– per proclamar-se campió de la Bundesliga, ja que el Borussia Dortmund també ha fet els deures en el seu partit al camp del Hannover (0-3).

Els muniquesos, entrenats per Pep Guardiola, han pogut derrotar el Mainz tot i que amb moltes dificultats, ja que el primer gol no ha arribat fins al minut 82, obra d'Schweinsteiger. Ja amb els locals bolcats a l'atac ha arribat la sentència, de Götze, al 87. Més assequible ho ha tingut el Dortmund, que ha pogut derrotar el Hannover 96 amb els gols de Hummels, abans del descans (43'), i posteriorment de Lewandowski (52') i Reus (91').

El conjunt de Pep Guardiola podia ser matemàticament campió, a falta de vuit jornades, si guanyava i el Borussia Dortmund no aconseguia els tres punts en la seva visita. No ha estat així. Després d'aquesta jornada, els bavaresos tenen 23 punts d'avantatge quan en queden 24 per disputar-se. La setmana vinent, doncs, seran campions si guanyen o empaten al camp de l'Hertha Berlin, o si el Dortmund no suma els tres punts a casa contra el Schalke 04.