Futbol internacional
Esports Futbol 19/10/2013

El Bayern remunta i acaba golejant el Mainz (4-1)

El conjunt bavarès ha començat perdent per un gol de Parker al límit del descans i ha reaccionat a la represa amb les dianes de Robben, Müller (2) i Mandzukic

BarcelonaEl Bayern Munic continua liderant la Bundesliga després del triomf d'aquest dissabte contra el Mainz (4-1). El conjunt bavarès, que entrena Pep Guardiola, ha hagut de remuntar el gol inicial de Parker al límit del descans per acabar-se imposant gràcies a una molt bona segona part i als gols de Robben, Müller (2) i Mandzukic.

Després d'un inici travat, sense ocasions clares per part dels dos conjunts, el Mainz s'ha avançat gràcies a un gol de Parker al minut 44. El davanter visitant ha aprofitat un error de Boateng per encarar tot sol el porter Neuer i obrir el marcador.

El gol en contra ha acabat afavorint el Bayern, ja que el Mainz s'ha tancat al seu camp a la represa i ha cedit absolutament tota la iniciativa als bavaresos. Robben no ha tardat en aprofitar-ho al minut 50, empatant el partit, i al 52 Müller rematava des de l'àrea per donar avantatge als de Pep Guardiola.

El Bayern ha acabat sentenciant el partit amb una diana de Mandzukic al 69, i ha tancat el marcador gràcies a un nou gol de Müller al 82, en aquest cas de penal.

Els bavaresos són líders en solitari de la Bundesliga amb 23 punts, un més que el Borussia Dortmund –que aquest dissabte també ha fet els deures i ha derrotat el Hannover amb un gol de penal de Reus– i que el Bayer Leverkusen –que el divendres va derrotar el Hoffenheim.