Esports Futbol 22/09/2015

El Bayern remunta amb un repòquer de Lewandowski en nou minuts (5-1)

Isaac Lluch

MunicPim-pam-pum. Patapam i patapum. Cinc gols. Cinc n'ha marcat Robert Lewandowski en tan sols nou minuts i sortint des de la banqueta. Entre el minut 51 i el 60 el polonès ha enlluernat l’Allianz Arena amb gols de tota mena: d’oportunista, d’afortunat, de precisió, de xut furiós, de remat acrobàtic; i ha contribuït a capgirar el partit, que ha acabat guanyant el Bayern per 5-1.

El Wolfsburg, segon l’any passat i immediat perseguidor dels bavaresos, havia fet emmudir l’estadi marxant amb avantatge al descans amb només un gol de Caligiuri (min 26).

Li ha calgut a Guardiola moure peces per corregir el rumb i contenir els desplegaments d’un Wolfsburg que obre molt bé el camp. Però per damunt de tàctiques la brúixola ha estat l’encert d’un rabiós Lewandowski. L’equip bavarès s’ha disparat amb un ple de 18 punts a l’espera que aquest dimecres el Dortmund defensi el liderat al camp del Hoffenheim.