Esports Futbol 26/04/2014

El Bayern recupera sensacions amb una golejada al Werder Bremen (5-2)

Els bavaresos remunten per dues vegades i agafen confiança abans de jugar la tornada de semifinals de Champions contra el Reial Madrid

Els jugadors del Bayern, celebrant un gol

BerlinEl Bayern Munic, que entrena el tècnic català Pep Guardiola, ha recuperat aquest dissabte sensacions de cara al partit de tornada de dimarts que contra el Reial Madrid, en aconseguir una golejada per 5-2 davant el Werder Bremen, en un partit en el qual l'equip bavarès ha anat de menys a més i ha mostrat una gran exhibició a la segona part. Abans de l'enfrontament, a més a més, s'ha guardat un minut de silenci en record a Tito Vilanova.

No ha estat un partit senzill per als bavaresos, que tenien el cap posat en l'eliminatòria de Champions.I s'ha complicat al minut 10, quan Selassi ha fet el primer gol per al Bremen, culminant un contraatac. Però el Bayern no ha perdut la fe i ha igualat el marcador per mitjà de Frank Ribery, deu minuts després.

Amb l'empat, el Bayern ha començat a dominar i ha tingut algunes ocasions clares, però qui ha marcat, poc abans del descans, ha estat el conjunt visitant, aquest cop per mitjà del capità Aaron Hunit.

Al descans, Guardiola ha sacsejat la banqueta fent entrar Lahm per Weiser, i l'equip bavarès ha estat més sòlid en defensa. No només això, també ha pogut empatar al 54' gràcies a un córner pentinat per Müller i rematat a gol per Pizarro.

Aquest cop el Bayern ja no ha deixat espai per a la sorpresa i el mateix Pizarro ha fet el tercer a passada d'Alaba (56'), mentre que Schweinsteiger (61') i Robben (74') han sentenciat el partit.