Esports Futbol 01/11/2014

El Bayern supera un Dortmund en zona de promoció de descens (2-1)

El conjunt de Pep Guardiola ha hagut de capgirar el gol de Reus (31')

Lewandowski celebra un gol / EFE

BarcelonaEl Bayern Munic ha aconseguit una treballada victòria davant un Borussia de Dortmund (2-1) que se situa en la zona de promoció de descens després de només sumar 7 punts dels 30 possibles. Els de Guardiola, per contra, confirmen la seva condició de líder en solitari (24 punts, 4 més que el Wolfsburgo).

Els locals, tot i ser superiors, no han estat gens encertats de cara porteria. L'holandès Robben, autor del gol de la victòria, ha tingut fins a tres ocasions clares per desnivellar l'empat inicial. Els de Jürgen Klopp, però, han sigut els primers en anotar de la mà de Reus, en el 31 de la primera part.

Robert Lewandovski, 40 minuts després de la diana del davanter alemany del Dortmund, ha signat l'empat. A 6 minuts pel final, Robben, un dels homes del partit, ha tancat la remuntada des de la línia de penal. L'holandès, que en aquesta ocasió no ha fallat, ha transformat el definitiu 2-1.